Open dag op woensdag 8 juni 2022 speciaal voor leerlingen uit groep 7

Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en hun ouder(s)/verzorger(s), organiseren wij op woensdag 8 juni van 14.30 tot 18.00 uur een open dag. In de bovenbouw van de bassischool wordt er in de klas vaak al gepraat over ‘de middelbare’. Er wordt besproken welke school leuk lijkt of waar een broer of zus al op zit.

Wij vinden het ontzettend jammer dat jullie nog geen bezoek hebben kunnen brengen aan onze school. Daarom deze open dag speciaal voor jullie, leerlingen uit groep 7. Kom langs op onze locaties in Made en Raamsdonksveer voor een rondleiding, om sfeer te proeven en mensen te ontmoeten. Zo kunnen jullie toch nog voor de zomervakantie een beeld vormen van de middelbare school waar je misschien wel naartoe gaat.

Aanmelden kan door op de onderstaande link te klikken van de locatie die je graag wilt bezoeken. Wij zien jullie graag 8 juni, tot dan!

Locatie Made
Locatie Raamsdonksveer

Let op: na het versturen van het formulier krijgt u de foutmelding: pagina niet gevonden. Dit is helaas een ‘bug’ in onze aanmeldingssoftware die we er momenteel niet uitkrijgen. Uw aanmelding is wel gewoon verwerkt. Controleert u a.u.b. of u een bevestiging heeft ontvangen. Heeft u die niet, dan horen we het graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar Susanne van Rootslaar (svanrootselaar@dongemondcollege.nl) met vermelding  van de gewenste locatie en tijd. Excuses voor het ongemak.

De Dongemond film: rondleiding in vlog stijl!

Persoonlijke Ontwikkeling op het Dongemond

Op het Dongemond krijg je Persoonlijke Ontwikkelingsuren (PO): dat zijn uren in je rooster waarin je je eigen talenten ontwikkelt. En het leuke is, dat je ze zelf mag kiezen! Kijk hier het filmpje:

Lees hier meer over PO

Om onze leerlingen te begeleiden in de wereld van de sociale media staat ook het vak mediawijsheid op het lesrooster:

 

Kijk hier het tv-item wat SBS over onze school maakte:

 

 

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
5