Open Avond 2024

Het Dongemond college

Is een school met bijna alles onder één dak, namelijk vwo, havo en alle vmbo niveaus. Uniek in de regio en met een breed aanbod! Ieder kind heeft talenten en wij helpen talenten te ontdekken en ontwikkelen. Wij bieden onderwijs in een inspirerende omgeving. Voel je welkom en maak kennis met onze school tijdens een wandeling door het gebouw. Ontdek naast onze leslokalen, ook de studiepleinen en moderne werkruimtes. Door te denken, durven en doen maak je tijdens deze open avond kennis met alles waar je voor kunt kiezen. Heb jij een onderzoekende en creatieve instelling met interesse in de wereld van natuur, techniek, gezondheid en economie? Kom dan zeker een kijkje nemen bij het Technasium voor havo/vwo leerlingen. Vind je juist andere culturen, talen en maatschappij interessant? Op de afdeling havo/vwo vertellen ze je graag meer over de stroming TC&M. Of ben jij vooral heel nieuwsgierig naar de beroepsgerichte vakken op het vmbo? En kom jij dan speciaal voor economie & ondernemen, voor produceren, installeren en energie, voor bouwen, wonen en interieur, informatietechnologie of juist voor zorg en welzijn?

Met alle vormen is ons onderwijs gericht op kennis, vaardigheden, zelfontwikkeling en zelfstandigheid. Het Dongemond college wil jou dus ook graag ruimte en mogelijkheden bieden om zelfstandig keuzes te maken tijdens jouw leerproces. Weet jij al waar je goed in bent of wil jij jouw talenten ontdekken? Dat doe je bij ons op school in de uren persoonlijke ontwikkeling, maar ook tijdens de Dongemond college uren die beide standaard in je rooster staan. Tijdens deze uren bepaal jij wat je nodig hebt of wat je wilt leren en het aanbod is breed.

Je hebt het gelezen op onze school valt veel te kiezen! Nieuwsgierig naar meer? Kom dan zeker langs tijdens de open avond, proef de sfeer, kijk om je heen en stel al je vragen. Leerlingen ervaren onze school als toegankelijk, gemoedelijk en persoonlijk. Kom jij ervaren of jij jezelf thuis voelt? Wij zien je graag op 22 en/of 23 februari 2024!

De Dongemond film: rondleiding in vlog stijl!

Dongemond Streamers

Bekijk hier de laatste aflevering van de Dongemond Streamers: “Vraag maar raak….!” In deze uitzending geven we antwoord op veelgestelde vragen door leerlingen uit groep 8. Kijk je mee?

Om onze leerlingen te begeleiden in de wereld van de sociale media staat het vak mediawijsheid op het lesrooster:

 

Kijk hier het tv-item wat SBS over onze school maakte:

 

 

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
8