De Dongemond film: rondleiding in vlog stijl!

 

Open Dagen

LET OP groep 8 …. Van open dag naar Dongemond Streamers

Na grote successen in onder meer Theater Carré en Paleis Noordeinde introduceert het Dongemond college nog deze maand haar eigen Streamers. The Dongemond Streamers gaan in een eigenzinnige en interactieve show informatie verstrekken aan groep-8 leerlingen over alles wat de school te bieden heeft.

De vaste presentatoren van The Dongemond Streamers zijn bekende docenten van het Dongemond college. Tijdens de uitzendingen krijgen leerlingen op interactieve en speelse wijze informatie over het Dongemond college, is er een online vragenvuurtje, mogen ze meedoen aan de wekelijkse challenges en worden ze via reportages op de hoogte gebracht van ontwikkelingen op school.

Vrijdag 28 januari om 10.30 uur vindt de eerste livestream plaats, waarbij leerlingen van groep 8 hopelijk vanuit het klaslokaal kunnen meekijken, chatten en challenges oplossen. Na deze start volgen nog livestreams op vrijdag 4 en 11 februari. We starten steeds om 10.30 uur.

Op vrijdag 18 februari om 18.00 uur is er een spectaculaire slotshow met live muziek, interviews met leerlingen, medewerkers, ouders en nog veel meer! Op deze dag starten we met fysieke rondleidingen in kleine groepen. Deze rondleidingen gaan door tot aan de aanmeldingsavonden zodat iedereen die wil de tijd heeft om onze school te bezoeken. Op woensdag 23 februari, 9 maart en 16 maart hopen we nog een Doe-,Technologie- en Mythologie middagen te kunnen organiseren.

Binnenkort start de inschrijving voor fysieke rondleidingen in kleine groepen. Houd onze website of de Instagram pagina Dongemond Streamers in de gaten voor alle informatie, uitdagingen, polls etc.

Naast onze reguliere aanmeldingsavonden op 8 en 10 maart worden er extra aanmeldingsavonden op dinsdag 22 en donderdag 24 maart georganiseerd. Op deze manier is er extra tijd om de school met uw zoon of dochter te komen bezoeken.

Persoonlijke Ontwikkeling op het Dongemond

Op het Dongemond krijg je Persoonlijke Ontwikkelingsuren (PO): dat zijn uren in je rooster waarin je je eigen talenten ontwikkelt. En het leuke is, dat je ze zelf mag kiezen! Kijk hier het filmpje:

Lees hier meer over PO

Om onze leerlingen te begeleiden in de wereld van de sociale media staat ook het vak mediawijsheid op het lesrooster:

 

Kijk hier het tv-item wat SBS over onze school maakte:

 

 

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
8