iDEALnet.nl

Voor het betalen van de schoolkosten maakt het Dongemond college gebruik van iDEALnet. iDEALnet is een online dienst waarmee u op een gemakkelijke en veilige manier (iDEAL betaling) de schoolkosten kunt voldoen. Binnen iDEALnet beschikt u op uw eigen persoonlijke ouder-/gezinspagina over een handig overzicht van uitgaven en uitgevoerde betalingen.

 
In de schoolgids 2022-2023 vindt u meer informatie over de schoolkosten.

 

Inloggen
Klik op onderstaande link om via iDEAL te betalen:

https://portals.idealnet.nl/Login.aspx

Wanneer u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt bent, kunt u bij het inloggen klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Na het invullen van uw emailadres krijgt u uw gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord per mail toegezonden.

Na het inloggen komt u op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina.

 

Betalen van de schoolkosten via iDEALnet.nl
De kosten ziet u klaarstaan onder ‘Mijn rekening’. Door op de knop ‘Nu Afrekenen’ te klikken, kunt u de schoolkosten aanvinken en deze in de stappen erna via iDEAL betalen.

Wanneer er in de loop van het schooljaar nieuwe kosten worden klaargezet ontvangt u hierover een e-mailbericht.

 

Uw gegevens in iDEALnet
Gegevens van u of uw kind(eren) in iDEALnet, zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, zijn afkomstig uit Magister. Controleer deze gegevens s.v.p. goed. Wijzigingen van uw gegevens kunt doorgeven via online@dongemondcollege.nl. Na verwerking van uw gegevens zijn deze een werkdag later voor u zichtbaar.

 

Help(desk) voor het gebruik van iDEALnet.nl
Mocht u vragen hebben over het gebruik van iDEALnet, raadpleeg dan de ‘Veel gestelde vragen en antwoorden’. Staat uw vraag hier niet bij dan kunt u bellen naar het servicenummer van iDEALnet op telefoonnummer 085-27 34 900.

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
2