Dongemond Streamers

21 januari 2022 Dongemond

Flyer Streamers

LET OP groep 8….Van open dag naar Dongemond Streamers

Na grote successen in onder meer Theater Carré en Paleis Noordeinde introduceert het Dongemond college nog deze maand haar eigen Streamers. The Dongemond Streamers gaan in een eigenzinnige en interactieve show informatie verstrekken aan groep-8 leerlingen over alles wat de school te bieden heeft. De vaste presentatoren van The Dongemond Streamers zijn bekende docenten van het Dongemond college. Tijdens de uitzendingen krijgen leerlingen op interactieve en speelse wijze informatie over het Dongemond college, is er een online vragenvuurtje, mogen ze meedoen aan de wekelijkse challenges en worden ze via reportages op de hoogte gebracht van ontwikkelingen op school.

Alle livestreams zitten erop en de afleveringen zijn onderaan deze pagina terug te kijken. De laatste aflevering, de grote slotshow van afgelopen vrijdag, is speciaal voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s)! Een interactieve slotshow met interviews met leerlingen, medewerkers, ouders en nog veel meer! Heb je deze slotshow gemist? Kijk hem snel terug!

Vanaf vrijdag 18 februari starten we met fysieke rondleidingen in kleine groepen. Deze rondleidingen gaan door tot aan de aanmeldingsavonden, zodat iedereen die wil de tijd heeft om onze school te bezoeken. Naast onze reguliere aanmeldingsavonden op 8 en 10 maart worden er extra aanmeldingsavonden op dinsdag 22 en donderdag 24 maart georganiseerd. Op deze manier is er extra tijd om de school met uw zoon of dochter te komen bezoeken. Inschrijven kan via de website.

Houd onze website en Instagrampagina The Dongemond Streamers in de gaten voor alle informatie, uitdagingen, polls etc.

YouTube: The Dongemond Streamers, 1e aflevering

YouTube: The Dongemond Streamers, 2e aflevering

YouTube: The Dongemond Streamers, 3e aflevering

YouTube: The Dongemond Streamers, de grote slotshow

 

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
0