6 juni 2024

Gemeente Drimmelen en gemeente Geertruidenberg zijn dit jaar gestart met het OKO-project. OKO staat voor Opgroeien in een Kansrijke Omgeving en is daarom interessant voor iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij de opgroeiende jeugd (10-20 jaar) in onze gemeenten.

Jongeren ontwikkelen zich namelijk beter als zij opgroeien in een positieve, gezonde en veilige omgeving. Opgroeien in zo’n omgeving maakt ook de kans kleiner dat zij gaan drinken, vapen, roken of drugs gaan gebruiken.

Beide gemeenten houden een kick-off bijeenkomst om het project meer toe te lichten. U bent van harte welkom op:

  • maandag 17 juni 2024 van 17.00 uur tot 19.30 uur in sociaal cultureel centrum de Bernardus in Made voor de bijeenkomst van gemeente Drimmelen
  • dinsdag 18 juni 2024 van 17.30 uur tot 20.00 uur bij Theek 5 in Raamsdonksveer voor de bijeenkomst van gemeente Geertruidenberg.

Aanmelden voor de kick-off bijeenkomsten kan via de volgende links: Drimmelen (graag vóór 9 juni) of Geertruidenberg (graag vóór 13 juni).

Meer informatie over OKO kunt u vinden op: Opgroeien in een Kansrijke Omgeving | Gemeente Drimmelen en Geertruidenberg zet in op een kansrijke omgeving voor jongeren | Gemeente Geertruidenberg

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
6