Rondleiding voor groep 8 op het Dongemond college

9 februari 2022 Dongemond

Rondleiding voor groep 8 op het Dongemond college

Het Dongemond college is heel blij dat wij toch leerlingen van groep 8 samen met één ouder fysiek op school mogen ontvangen.

Tijdens een rondleiding langs belangrijke plekken in ons gebouw, geven wij jullie graag een duidelijk beeld van onze school, de mensen die er werken en kun je sfeer proeven.

Vanaf 18 februari (met uitzondering van de voorjaarsvakantie) stellen wij ons schoolgebouw open voor rondleidingen. Deze rondleidingen gaan door tot aan de aanmeldingsavonden, zodat iedereen die wil de tijd heeft om onze school te bezoeken. Dit doen wij op inschrijving en met inachtneming van de geldende coronaregels.

Benieuwd of het Dongemond college bij uw kind past? Stuur dan een mail naar een van de onderstaande contactpersonen en zij nemen contact op om een rondleiding in te plannen.

LOCATIE MADE:

Paul Norbart
Teamleider onderbouw VMBO BKGT HAVO
pnorbart@dongemondcollege.nl

LOCATIE RAAMSDONKSVEER:

Jozef van Laak
Teamleider VMBO basis-kader | Klas 1-2-3-4
jvanlaak@dongemondcollege.nl

Ilona Leijs
Teamleider VMBO GT 1-2 en havo/vmbo 1
ileijs@dongemondcollege.nl

Anja Meeuwis-Heesters
Teamleider vwo/havo 1-2
ameeuwis@dongemondcollege.nl

Groep 7
In verband met de huidige situatie rondom Corona is het nog niet mogelijk voor leerlingen uit groep 7 om een rondleiding te krijgen. Later dit jaren volgen mogelijkheden voor groep 7 om kennis te maken met het Dongemond college. Houd hiervoor onze website en Social Media kanalen goed in de gaten.

Tot op het Dongemond college!

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
2