Update Coronamaatregelen

21 januari 2022 Dongemond

Het aantal Covid besmettingen is de afgelopen week weer flink toegenomen. Door de huidige quarantaine regelingen zitten veel leerlingen en collega’s thuis en volgen of verzorgen online onderwijs. De insteek is en blijft dat we zoveel mogelijk fysiek onderwijs blijven aanbieden. We maken ons zorgen over deze situatie en we oriënteren ons op mogelijkheden om zowel goed onderwijs te kunnen blijven bieden als de organisatie draaiend te kunnen houden.

Er komen berichten dat er volgende week wellicht versoepelingen worden doorgevoerd, die tot nieuwe beslissingen leiden. In dat geval kiezen we voor maatwerk per locatie en per afdeling, want één en dezelfde oplossing voor de gehele school lijkt niet langer houdbaar. In praktijk kan het dus voorkomen dat op de locatie Made een andere keuze wordt gemaakt dan op de locatie Raamsdonksveer.

Directie en CvB begrijpen dat dit opnieuw veel van leerlingen en medewerkers vergt, maar het is niet anders. Als wij in het weekend of direct daarna meer weten dan nemen we op basis van de informatie die er dan is een besluit. Zonder tegenbericht blijven we dus werken op de wijze zoals we dat nu doen.

Veel succes allemaal, er komen betere tijden!

Activiteiten van deze week

Bekijk volledige agenda
10