U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Thema-avond Vitaliteit van kinderen
Bericht geplaatst op: 23-10-2018Op woensdagavond 31 oktober van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur vindt de jaarlijkse thema-avond voor de ouders van de leerlingen van het Dongemond college plaats. Deze avond wordt u ontvangen op de unit Made Kempsstraat 15. Dit jaar is het thema vitaliteit van kinderen. De presentatie wordt gegeven door Pons Jan Vermeer. De onderwerpen voeding, slaap, bewegen, energiemanagement en motivatie komen op 31 oktober ruimschoots aan bod. Ook de belangrijke rol die u als ouders hierin speelt wordt besproken. De gastspreker van deze avond heeft een boek uitgebracht “Puber Power, succes is een keuze”, waarin de talentontwikkeling en zelfredzaamheid richting de puberteit in het algemeen centraal staan.

Pons Jan Vermeer is expert op het gebied in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert: fysiek, mentaal en emotioneel. Pons Jan begeleidt een tiental topsporters op mentaal gebied en is adviseur van diverse topclubs. Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband noemt hem een van de toonaangevende slaapspecialisten in Nederland! Pons Jan verzorgt als adviseur duurzame inzetbaarheid o.a. trainingen voor ING, Nationale Nederlanden, Tata Steel, Robeco, Ordina, TNO, VGZ en diverse gemeenten. Tevens inspireert hij ouders van voetbaltalenten van de Feyenoord academy op het gebied van optimaal ontwikkelen en balans houden.'

Kortom het wordt een zeer inspirerende avond waarvoor wij de ouders van alle leerlingen van het Dongemond college (zowel uit Raamsdonksveer h/v en vmbo als uit Made) van harte uitnodigen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u op deze avond aanwezig bent. 
Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar 
Ua-made@dongemondcollege.nl 

Mede namens dhr. M. v.d Kieboom en mw. A. Wallert,

W. Roefs (directeur standplaats Made)
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.