U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Publieke stemming voor MVO-prijs Geertruidenberg geopend
Bericht geplaatst op: 9-4-2015Er kan gestemd worden voor de MVO-prijs Geertruidenberg 2015, de prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ondernemers uit gemeente Geertruidenberg werken hard voor een goed MVO-beleid en hopen daarbij op waardering van consumenten. Maar liefst 18 ondernemers zijn dan ook aangemeld voor deelname aan de MVO-prijs Geertruidenberg 2015. Uit deze kandidaten selecteerde de jury zes bedrijven. Tot en met 28 april aanstaande kan het publiek stemmen op één van deze zes inspirerende bedrijven.

Genomineerden
De zes genomineerde bedrijven van 2015 zijn (in willekeurige volgorde): Asto BV, Fijnevent, Flexoclean, Melkveebedrijf Kamp, Millvision BV en To Daze concept store. Voor meer informatie over deze bedrijven, over hoe u kunt stemmen en een overzicht van alle bedrijven die zich aanmeldden, kunt u terecht op www.mvoprijs.nl (kies voor ‘MVO-prijs Geertruidenberg’). 

De winnaar van de MVO-prijs Geertruidenberg 2015 ontvangt naast de MVO award een uitgebreide reportage in een magazine en regionale en landelijke publiciteit. Maar bovenal mag het bedrijf zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijke Verantwoorde Ondernemer van gemeente Geertruidenberg noemen. 

MVO in tijden van crisis
MVO draagt bij aan gemotiveerder personeel, lager ziekteverzuim, innovatie, positieve publiciteit en lagere energiekosten. Maar draagt MVO ook bij aan algemeen betere economische prestaties? Verschillende onderzoeken laten zien dat bedrijven die duurzaamheid hebben verankerd in hun bedrijfsvoering, beter presteren dan bedrijven die geen aandacht aan duurzaamheid besteden. 
Hoe doen bedrijven in Geertruidenberg dat? Dat laat de MVO-prijs Geertruidenberg zien.

Achtergrondinformatie
De gemeente Geertruidenberg, ondernemersvereniging VOG, Millenniumwerkgroep Geertruidenberg en Switch maken zich samen sterk om MVO onder ondernemers in Geertruidenberg te stimuleren. Daarom hebben zij gezamenlijk in 2015 de MVO-prijs Geertruidenberg in het leven geroepen. Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt.


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.