U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Info voor examenkandidaten havo/vwo
Bericht geplaatst op: 24-5-2018In deze spannende tijd is het voor jullie prettig om alle informatie over de gang van zaken wat betreft de uitslag van het centraal examen even op een rijtje te zetten:

Uitslag van het examen:

 • Als je gezakt bent krijgt je op woensdag 13 juni 2018 telefonisch bericht tussen 13.00 uur en 14.00 uur.
  Vwo: je wordt om 15.30 uur op school verwacht, dan wordt besproken met je mentor en je vakdocent wat de mogelijkheden zijn.
  Havo: je wordt om 16.30 uur op school verwacht, dan wordt besproken met je mentor en je vakdocent wat de mogelijkheden zijn (of op afspraak, afhankelijk van het aantal gezakte kandidaten)
 • Als je geslaagd bent dan ontvang je van je mentor zo snel mogelijk een berichtje en de lijst met de geslaagde leerlingen staat rond 15.00 uur op de site van het Dongemond college. Je wordt dan om 17.45 uur op school verwacht. De voorlopige cijferlijst en de uitnodiging voor de diploma-uitreiking worden uitgereikt.
 • Je moet je schriftelijk aanmelden voor een herexamen of herprofilering uiterlijk vrijdag 15 juni vóór 13.00 uur. 
 • De diploma-uitreiking vindt plaats op donderdag 5 juli 2018 in Geertruidenberg.     vwo 6: ontvangst 12.40 uur, aanvang 13.00 uur. havo 5: ontvangst 16.10, aanvang 16.30 uur. Verdere informatie hierover volgt nog.

Gegevens over het herexamen:
 • Maandagmiddag 18 juni is het herexamen voor de vakken, Nederlands, Engels en economie voor vwo en havo.
 • Dinsdagmiddag 19 juni is het herexamen voor de vakken, Frans, Duits, Wiskunde A (en bezem), natuurkunde, scheikunde en geschiedenis voor vwo. Frans, Duits, wiskunde A,  natuurkunde, scheikunde en geschiedenis voor havo.
 • Woensdagmiddag 20 juni is het herexamen wiskunde B (en bezem), biologie, aardrijkskunde en management & organisatie voor vwo. Wiskunde B, biologie, aardrijkskunde, management & organisatie en handvaardigheid (tehatex) voor havo.
 • Donderdagmorgen 21 juni is het herexamen voor het vak handvaardigheid (tehatex) voor vwo, dit herexamen wordt niet op school afgenomen maar ergens op locatie in Nederland.
 • Vrijdag 29 juni is de uitslag van het tweede tijdvak, deze uitslag wordt telefonisch bekend gemaakt tussen 10.00 uur en 10.45 uur. De leerlingen met een herprofilering kunnen hun cijfer opvragen na 10.45 uur. De geslaagde leerlingen worden om 11.45 uur op school verwacht. De gezakte leerlingen maken een persoonlijke afspraak met decaan/teamleider of mentor. 

Wij hopen je hiermee voldoende op de hoogte gesteld te hebben, mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.

M. Wagemakers, teamleider havo 5/vwo 6, Nicole Nelissen examensecretaris h/v 
0162-513469
Terug