U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Eindexamenexpositie
Bericht geplaatst op: 2-4-2015Vanaf donderdag 9 april wordt voor de zesde keer op rij in het centrum van Raamsdonksveer het eindexamenwerk Handvaardigheid van de leerlingen havo/vwo en de meesterproeven van de technasium-leerlingen van het Dongemond college in een prachtige buitenschoolse expositie tentoongesteld.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om tijdens de opening van de expositie op donderdag 9 april van 15.30 tot en met 20.00 uur een kijkje te komen nemen.

De leerlingen sluiten hun schoolexamen Handvaardigheid af met een eindwerkstuk. Deze buitenschoolse expositie is een extra stimulans voor de leerlingen om vol overgave aan hun project te werken. De eindwerkstukken worden op zeer professionele wijze tentoongesteld.

Onze docenten beeldende vormgeving Rianne Vreeling en Charlene Schneider hebben de leerlingen Handvaardigheid begeleid bij het maken van hun prachtige eindresultaten. Steven Middelkoop en Suzanne Donkers begeleidden de technasium-leerlingen. 

Openingstijden
De expositie is te bezichtigen op elke dinsdagmiddag vanaf 9 april tot 8 juni van 15.30-17.30 uur. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni maakt de expositie deel uit van de kunstroute Geertruidenberg (http://www.kunstroutegeertruidenberg.nl/). Tijdens de vakantie (27 apriul tot en met 8 mei) is de expositie gesloten.

Expositie
Keizersdijk 1, Raamsdonksveer


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.