U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Rappen tegen pesten unit vmbo Raamsdonksveer
Bericht geplaatst op: 6-2-2017Op woensdag 8 februari gaan de brugklassers van de unit vmbo van het Dongemond college rappen voor respect en tegen pesten.

Onder begeleiding van twee rappers volgden de leerlingen een workshop rappen. Daarna is de klas aan de slag gegaan met het maken van een rap over respect en pesten. Op woensdag 8 februari staan zes leerlingen van iedere klas op het podium om hun rap ten gehore te brengen. Er zijn twee prijzen te winnen: de publieksprijs en de prijs voor de beste rap. Ouders en leerlingen kunnen op deze avond voor de publieksprijs via hun mobiele telefoon hun stem uitbrengen op de acts. Bij het toekennen van de publieksprijs wordt gekeken naar kleding en uitstraling. De jury bepaalt wie de mooiste rap heeft gemaakt. 

Een professionele jury bestaande uit Bamber Delver (oprichter Stichting Kinderconsument), Bert van den Kieboom (wethouder gemeente Geertruidenberg), Martin van den Kieboom (directeur unit vmbo Dongemond college) en Susanne van Rootselaar (antipestcoördinator unit vmbo Dongemond college), kiest de beste rap. 

De avond start om 19.00 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis voor ouders/verzorgers, maar zij dienen zich wel van tevoren bij de mentor van hun zoon/dochter aan te melden.


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.