U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Binnenkort kerstmarkt!
Bericht geplaatst op: 29-11-2016Op 13 december 2016 van 18:30 tot 20:00 is er een kerstmarkt georganiseerd door alle tweedeklassers van unit havo/vwo.

Deze kerstmarkt is er niet alleen voor de gezelligheid maar ook voor het goede doel namelijk voor Focus on Education. Dit is een organisatie die zorgt voor beter onderwijs in arme landen. De complete opbrengst gaat naar Focus on Education, waardoor ze nog meer kinderen in ontwikkelingslanden kunnen helpen. Voor meer informatie www.focusoneducation.nl. De hele actie word ondersteund door ‘de Wilde ganzen’ zij helpen ons om dit evenement mogelijk te maken. U kunt er allerlei dingen kopen en kijken naar verschillende dingen die zijn gemaakt door de leerlingen.
Het is in de aula van unit havo/vwo. Er is van alles te koop, zoals kerstkaarten, kerstspullen en knutselwerken van leerlingen. Ook kunt u genieten van een kopje koffie, thee of glühwijn met iets lekkers erbij.

De entree bedraagt €2,50. Hiervoor ontvangt u 5 bonnetjes ter waarde van 50 cent. Die u kunt besteden op de kerstmarkt. Hou deze datum zeker vrij in uw agenda want deze avond mag u niet missen!
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.