U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Vmbo-ers dansen voor CliniClowns
Bericht geplaatst op: 24-11-2016De leerlingen van de unit vmbo zetten zich wel op een heel bijzondere manier in voor het goede doel. Op 29 maart 2017 gaan zij onder het mom ‘Dance for fun’ een uur lang dansen voor CliniClowns.

Aangezien maart enige tijd duurt, zetten de leerlingen zich al vanaf deze maand in voor het goede doel. Van 30 november 2016 tot en met 29 maart 2017 kunnen de leerlingen diverse activiteiten organiseren waarvoor leerlingen sponsors zoeken. Dit kunnen activiteiten zijn als flessen ophalen, sponsorfietstocht, sponsorloop, karweitjes aan huis, etc. Leerlingen mogen zelf bedenken met welke activiteit zij het goede doel extra ondersteunen. 

Website
Via de website www.danceforfun.nl/dongemond is de actuele stand van het gesponsorde bedrag te bekijken en kan iedereen een sponsorbedrag overmaken. Ook is op de site zichtbaar welke leerling het hoogste sponsorbedrag bij elkaar heeft gesprokkeld.

Dansfeest
Op 29 maart 2017 vindt het grote Dance for fun dansfeest plaats. De DJ’s van Q-music zorgen die avond voor muziek. Tijdens deze avond wordt de totale opbrengst van de actie bekend gemaakt.

Over CliniClowns
CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling te goede. Want samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.