U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Uitslagdag donderdag 16 juni havo 5/ vwo 6
Bericht geplaatst op: 26-5-2016Beste examenkandidaten van havo 5 en vwo 6 van het Dongemond college,

Voor jullie in deze spannende tijd is het prettig om alle informatie over de gang van zaken wat de uitslag van het centraal examen betreft, even op een rijtje te zetten. 

Uitslag van het examen:
 • Als je gezakt bent krijgt je op donderdag 16 juni 2016 telefonisch bericht tussen 13.00 uur en 14.00 uur.
  Vwo: je wordt om 15.30 uur op school verwacht, dan wordt besproken met je mentor en je vakdocent wat de mogelijkheden zijn.
  havo: je wordt om 16.30 op school verwacht, dan wordt besproken met je mentor en je vakdocent wat de mogelijkheden zijn (of op afspraak, afhankelijk van het aantal gezakte kandidaten)
 • Als je geslaagd bent dan ontvang je van de school geen bericht. De lijst met de geslaagde leerlingen staat rond 15.00 uur (afhankelijk van andere units op de site van het Dongemond college. Je wordt dan om 17.45 uur op school verwacht. Op die dag wordt een voorlopige cijferlijst en de uitnodiging voor de diploma-uitreiking uitgereikt.
 • Je moet je schriftelijk aanmelden voor een herexamen of herprofilering uiterlijk vrijdag 17 juni (let op: dat is dus 1 dag na je uitslagdag) vóór 15.00 uur. 
 • De diploma-uitreiking vindt plaats op donderdag 7 juli 2016. Verdere informatie hierover volgt nog.
Gegevens over het herexamen:
 • Dinsdagmiddag 21 juni is er het herexamen voor de vakken, Nederlands, Engels en economie voor vwo en havo.
 • Woensdagmiddag 22 juni is er het herexamen voor de vakken, Frans, Duits, Wiskunde A en C, natuurkunde, scheikunde en geschiedenis voor vwo. Frans, Duits, wiskunde A, natuurkunde, scheikunde en geschiedenis voor havo.
 • Donderdagmiddag 23 juni is er het herexamen wiskunde B, biologie, aardrijkskunde en management & organisatie voor havo en vwo. 
 • Vrijdagmorgen 24 juni is er het herexamen voor het vak handvaardigheid (tehatex) voor vwo en de bezemexamens natuurkunde, biologie en scheikunde vwo, deze herexamens worden niet op school afgenomen maar ergens op locatie in Nederland.
 • Vrijdag 1 juli is de uitslag van het tweede tijdvak, deze uitslag wordt telefonisch bekend gemaakt tussen 11.30 uur en 12.30 uur. De leerlingen met een herprofilering kunnen hun cijfer telefonisch opvragen na 12.30 uur. 
Wij hopen je hiermee voldoende op de hoogte gesteld te hebben, mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.

M. Wagemakers, teamleider havo 5/vwo 6 mwagemakers@dongemondcollege.nl 

Nicole Nelissen examensecretaris h/v 0162-513469


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.