U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Eindexamenexpositie 2016
Bericht geplaatst op: 11-4-2016De afgelopen weken is er erg hard gewerkt in lokaal 007 door de leerlingen havo vwo van het Dongemond college om hun eindexamenwerkstukken handvaardigheid op tijd af te ronden. Dit harde werken is beloond, want zoals u van ons gewend bent hebben we samen een prachtige tentoonstelling ingericht.

Net zoals voorgaande jaren zijn de dertig werkstukken divers als het gaat om techniek en vormgeving. Vanuit het thema ‘Esthetiek van het lelijke’ zijn verscheidene ideeën ontwikkeld en zeer verrassende en vooral persoonlijke beelden ontstaan. In een zelf samengestelde catalogus licht iedere leerling zijn uitgangspunt toe. Aan de hand van de catalogus krijgt u een rondleiding door de expositie, maar wij zijn ook persoonlijk aanwezig om u langs de werkstukken te leiden. Wij ontvangen u graag vanaf 20 april tot 1 juni op Heereplein 1C te Raamsdonksveer.

Op woensdag 20 april wordt u van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen van 15.30 tot en met 20.00 uur. De leerlingen zijn dan aanwezig om u rond te leiden. 
De expositie is geopend op dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 20.00 uur. Ook nemen wij deel aan de kunstroute Geertruidenberg op 4 en 5 juni 2016.
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.