U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Meesterproeven Technasium
Bericht geplaatst op: 24-3-2016De meesterproeven van de Technasium-leerlingen zijn afgesloten. En wat hebben ze weer goed werk geleverd! 

Voor de meesterproef havo 5 is Defensie weer op bezoek geweest. De groep had een alternatief bedacht voor de huidige landmijn. De medewerkers van Defensie waren onder de indruk. 

De heren uit atheneum 6 hebben na een korte studiereis naar Zwitserland een mooi project afgeleverd. De opdrachtgevers waren ook hier zeer tevreden. De leerlingen bedachten een manier om op grote hoogte en een moeilijk bereikbaar gebied een stuwmeer uit te baggeren in Luzonne Zwitserland.

Max Knoop mocht zijn meesterproef alleen doen. Hij kreeg de opdracht om het clustergedrag van pinguïns te onderzoeken. Na goede samenwerking met TU Delft waar hij een week in de windtunnel heeft mogen testen heeft hij een uitmuntend resultaat gehaald! Volgens de professor had Max het niveau van een eind eerstejaars (universiteit) en gaf hem een 9 voor zijn onderzoek.

De sterrenkunde groep, o.l.v. Jaap Vreeling, heeft in samenwerking met het Stedelijk Museum Amsterdam en NOVA een mobiel planetarium ontworpen. De leerlingen schreven hun verslag in het Engels! Ook zij kwamen na de presentatie met een heel mooi resultaat naar buiten. Al met al zijn wij weer trots op onze leerlingen en zeer tevreden met het resultaat.

 

Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.