U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Uitreiking cheque Focus on Education
Bericht geplaatst op: 28-9-2015Vanmorgen werd de cheque uitgereikt aan de Stichting Focus on Education. 

Afgelopen juni organiseerden de brugklasser van de unit havo/vwo een kunstveiling voor het goede doel. De leerlingen hebben de veiling niet alleen georganiseerd maar ook alle kunst zelf gemaakt en nodigden iedereen uit om de kunst te komen bewonderen of misschien wel een mooi kunstwerkje mee te nemen voor thuis aan de muur. Focus on Education is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die in Azië en Afrika educatieve projecten uitvoert in samenwerking met lokale partners.

Mevrouw Wallert, directeur, reikte de cheque van maar liefst 490,54 euro uit aan de heer en mevrouw Den Ridder van Stichting Focus on Education. "De kunstveiling was een groot succes. Het was een superleuke avond! Mede dankzij het goede werk van veilingmeester Guido is het zo'n mooi bedrag geworden," vertelt mevrouw Wallert.

Mevrouw Den Ridder: "Zo'n geweldige prestatie! Het Dongemond college werkt al 12,5 jaar mee en inmiddels is er een educatief centrum gebouwd in India, is er leermateriaal aangeschaft en worden meisjes opgevangen. Jullie hebben je daarvoor ingezet. Bedankt daarvoor!"


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.