U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Opnames voorlichtingsfilm Dongemond college
Bericht geplaatst op: 4-6-2015In de week van 8 t/m 12 juni vinden er opnames plaats voor de voorlichtings- en promotiefilm over het Dongemond college.

In deze film laten we de kijker sfeerproeven van hoe het er bij het Dongemond aan toe gaat en wat leerlingen en ouders van het Dongemond kunnen verwachten. Om dit te kunnen doen, worden er sfeerbeelden op de verschillende units gemaakt. Denk aan het schoolplein, de kantine, bij de lockers, in de lessen. En ook tijdens de sportdag of een andere leuke activiteiten willen we opnames maken.

Het filmpje wordt getoond tijdens de voorlichtingsavonden voor ouders van groep 8 leerlingen, plaatsen we het op ons youtube-kanaal en verspreiden we het via de website en onze Facebook-pagina.

Mag uw zoon/dochter gefilmd worden? Het Dongemond college heeft een lijst waarop leerlingen staan die niet gefotografeerd of gepubliceerd mogen worden via onze communicatiekanalen (website, folders, social media). Ouders hebben dit bij aanmelding van hun kind aangegeven. Weet uw kind of hij/zij gefilmd mag worden? Wij vragen u dit te bespreken met uw kind. Er worden geen ongevraagde close-ups gemaakt van leerlingen.


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.