U bent hier:   RaamsdonksveerHAVOVWO > Home h/v
  |  Inloggen

Article Details

Coronavirus nieuwe maatregelen
Bericht geplaatst op: 7-3-2020De meeste patiënten zijn in Italië geweest of hebben contact gehad met iemand die het virus met zich meedroeg. Van de patiënten waarvan geen bron bekend is of waarbij dit nog wordt onderzocht, komt het merendeel uit Brabant of heeft een link met onze provincie. Het RIVM start een onderzoek maar heeft vrijdagavond tevens aangegeven dat bij inwoners van Brabant die klachten hebben als verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten moeten worden beperkt. Dit om verdere verspreiding van het virus in Noord-Brabant te voorkomen.

Op dit moment is er, voor zover dat bekend is bij ons, zowel onder de leerlingen als bij de medewerkers niemand besmet met het Coranavirus. Om besmetting via school, zoveel als mogelijk, te voorkomen verzoeken wij de ouders/verzorgers van leerlingen van onze school om hun kind, indien het klachten heeft zoals door het RIVM aangegeven (verkoudheid, hoesten of koorts), ziek te melden en thuis te houden tot deze klachten verdwenen zijn. Een dag nadat de klachten zijn verdwenen, kan de leerling weer gewoon naar school. Wij volgen daarmee het advies zoals dat door het RIVM is gegeven.

Begin volgende week ontvangen de ouders/verzorgers deze update per mail, aangevuld met eventuele nieuwe maatregelen indien deze door het RIVM en/of GGD worden aangegeven voor die tijd.   

G.A.A.M. Steenbakkers 

Voorzitter college van bestuur


Terug