U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Wintersportreis
Bericht geplaatst op: 15-1-2019Donderdag 3 januari 18:30 uur. De bus was op tijd zodat we ook daadwerkelijk om 19:00 uur konden vertrekken naar Zell am See. Door sneeuwval waren er wegen afgesloten, waardoor we met een omweg zo’n anderhalf uur later aankwamen op plaats van bestemming. 

Vlug vlug moesten we de spullen op de kamers zetten en kon het materiaal gepast worden. Toen dit alles achter de rug was konden we dan eindelijk de piste op.  
Nog nooit hebben we zo veel sneeuw gezien tijdens één van onze skireizen. Voordeel is dat de pistes een erg goede kwaliteit hadden, een nadeel was dat we af en toe in een ware sneeuwbui terechtkwamen met erg slecht zicht. Hoe lekker is het dan als we met z’n allen lekker warm aan het lunchen waren! Wat hadden we een stel bikkels meegenomen! De tweede avond was het rodelen dan ook een succes. Met her een der een sneeuwbal tegen je aan, zat de vaart er goed in op de sleetjes.  

Ook de laatste dag wederom veel sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Een ervaring om niet snel te vergeten. Zo veel sneeuw dat het geplande “McDonalds” diner nog even op zich moest laten wachten. Er waren een aantal wegen zo besneeuwd dat de buschauffeur niet de afslag kon pakken die we wilden. Gelukkig was daar dan toch de grote gele onbesneeuwde M te zien na zo’n 3 uur rijden. Iedereen hartstikke bedankt voor de gezellige sfeer onderling! 

De ski crew!Terug