U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Mediadagen brugklassers unit vmbo R'veer
Bericht geplaatst op: 16-4-2018Het is inmiddels een traditie geworden, de jaarlijkse Mediadagen voor de brugklassers van de unit vmbo in Raamsdonksveer. Eens een keer geen social media, maar aan de slag met film, tv, radio en fotografie. Op woensdag 4 en donderdag 5 april was het weer zo ver!

Ook dit jaar is het weer gelukt om wat bekende ‘kopstukken’ binnen te halen: Meike de Jong (o.a. RTL4 Nieuws) en Steef van Stiphout (o.a. Editie NL) verzorgden de workshops presenteren voor de camera. Jordy Graat (DJ Radio 538 en Omroep Brabant), maakte een leuke radio-uitzending met de leerlingen. Daarnaast werden er workshops Fotoverhaal maken, Filmen met je smartphone, cameratechniek en interviewen gegeven. De leerlingen konden zich voor twee workshops inschrijven en het viel op dat vooral de workshop Radio maken zeer gewild was.

Zelfs op tv werd nog een hele kleine hint naar de Mediadagen gegeven, toen Steef van Stiphout een met de leerlingen afgesproken geheim teken gaf in zijn uitzending van woensdagavond!

En ook dit jaar weer bijzonder veel creativiteit tijdens de presentatie van het gemaakte werk in de aula op het einde van de dag. Wat natuurlijk gepaard ging met veel hilariteit, want het blijft natuurlijk vreemd om jezelf via een groot scherm te zien en/of horen!
We zeggen het dit jaar ook maar weer: volgend jaar weer Mediadagen!

Susanne van Rootselaar
MediacoachTerug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.