U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Talent laat zich zien tijdens Culturele Avonden
Bericht geplaatst op: 28-2-2018Al jaren een begrip op de unit havo/vwo, Raamsdonksveer: de Culturele Avonden. Voor de 33e keer schitterden leerlingen en docenten tijdens de Culturele Avonden 2018. Vrijdagavond 23 februari en zaterdagavond 24 februari wisselen uiteenlopende acts zich af. 

Achter de schermen gierden de zenuwen door het lijf en werden de laatste voorbereidingen op het optreden getroffen. De avond startte met een wervelende turnact. Wat een mooie kunsten lieten deze meiden zien. Achtereenvolgens vulden leerlingen met muziek- en zangtalent de avond plezierig in. Saxofoon, piano, gitaar, zang en dans: wat een talenten is onze school rijk! Presentatoren Anne, Bento en Emina kondigden op professionele wijze de acts aan. En wat zouden de acts zijn zonder goed licht en geluid? Ook dit was in handen van leerlingen. Zij zetten alles op alles om de avonden goed te laten verlopen. 

We bedanken leerlingen, docenten en vooral de organisatie van dit bijzondere evenement voor hun inzet! Volgend jaar hopen we dat we weer fantastisch talent op het podium hebben staan.Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.