U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Kerstactie unit Made
Bericht geplaatst op: 7-12-2017Op onze school vinden wij het belangrijk om onze leerlingen, naast het aanleren van schoolvakken, ook een maatschappelijk bewustzijn bij te brengen. Dit doen wij onder andere door hen tijdens onze jaarlijkse kerstactie diverse inspanningen te laten verrichten en hiermee geld in te zamelen voor een goed doel. Wij hebben als goed doel gekozen voor de stichting van de Madese Lia en Jan Mureau. 

De stichting Childrenshome heeft als doel financiële adoptie (adoptie op afstand) van weeskinderen en kinderen die door hun ouders in de steek gelaten zijn. Ook geeft de stichting financiële ondersteuning aan de weeshuizen waarin deze kinderen zijn ondergebracht.

Tijdens onze kerstactie kunnen leerlingen zich laten sponsoren voor hun sportieve prestaties. Ook gaan leerlingen op bestelling zelf muffins bakken, kerststukjes maken, houten kerstfiguren maken en zoveel mogelijk nagels lakken om geld in te zamelen. Op school zijn er diverse wedstrijden en quizzen georganiseerd voor de leerlingen, waarbij zij zich inzetten voor het goede doel. De leerlingen komen op donderdagmiddag 21 december in actie. Uw donatie voor hun prestatie wordt bijzonder op prijs gesteld. Hartelijk dank! Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.