U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Brugklassers vmbo R'veer liepen voor Stichting Leergeld
Bericht geplaatst op: 28-11-2017Donderdag 16 november was het dan zover. De obstacle run voor de brugklassers vmbo Raamsdonksveer.

De week voorafgaand aan de obstacle run waren de leerlingen druk bezig geweest met het project Actieve Leefstijl. Met lessen bij verschillende vakken hebben we geprobeerd om leerlingen wat meer bewuster te maken wat betreft hun leefstijl, voeding en beweegpatroon.

De obstacle run was de afsluiting van dit project. Als goede doel was dit jaar gekozen voor Stichting Leergeld. In verschillende groepen gingen de 9 klassen de obstacle run tegemoet. In tweetallen moesten zij in 18 minuten zoveel mogelijk rondes afleggen, hier hadden zij geld voor opgehaald. Eén leerling liep zelfs in het gesponsord t-shirt van Martens bouw. Het tweetal dat de meeste rondes liep waren Sem en Daan uit vk1c met 25 rondes. Op een mooie tweede plaats kwamen Kevin en Arne uit vk1d met 24 rondes. Ian en Coen uit vh1l, Robin en Luuk uit vh1l en Juliën en Sam uit vh1k behaalden allemaal 23 rondes.

De klas die het meeste geld had opgehaald, was vh1m met 285,80 euro. Maar omgerekend per leerling heeft uiteindelijk vk1d met 13,50 euro gemiddeld gewonnen. Zij mogen voor een bepaald budget een klassenuitje uitkiezen.

Aan het einde van de dag, was iedereen tevreden en de cheque met het totale bedrag van € 1958,45 euro is opgehaald door mevrouw Astrid van Stichting Leergeld. Zij bedankt namens de stichting alle leerlingen voor hun inzet.Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.