U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Olympic moves: softbal
Bericht geplaatst op: 8-5-2017De voorrondes van Olympic Moves softbal werden georganiseerd door het Dongemond college. 

Het Zwijsen uit Veghel, het Markland uit Zevenbergen, Willem van Oranje uit Wijk en Aalburg, het OLV en Newman uit Breda gingen onderling de strijd aan om een plaats in de finale in Amsterdam.

Het toernooi werd gespeeld op de velden van voetbalvereniging Good Luck in Raamsdonksveer. De club ontvang ons zeer gastvrij.

Bij de categorie meisjes klas 1-2 en jongens 1-2 ging het OLV met de tickets voor Amsterdam aan de haal. Het Dongemond werd tweede met een mixed team, na met twee puntjes verschil verloren te hebben van de latere winnaar.

Als er een prijs geweest was voor “Best dressed” team had het Dongemond die zeker gewonnen. Dhr. Blom had namelijk voor alle Dongemond spelers een pet met DC logo geregeld.

Bij de categorie meisjes klas 3-4 was het Zwijsen de sterkste. Bij de categorie jongens klas 3-4 waren er twee tickets voor de finale te verdienen. Nadat het Dongemond tweede was geworden in de poule was het in de kruisfinales erop of eronder tegen 'aartsrivaal' Newman uit Breda. Dankzij het geweldige pitchers en catcherswerk van de dames Bezems kwam het Newman moeilijk tot scoren. Terwijl de slagkracht van Ot Schipper een flink aantal punten voor het Dongemond opleverde. De vele vangballen van Jasper Vos hielpen natuurlijk om ook het Newman af te stoppen. In de andere kruisfinale kwam het Zwijsen als sterkste naar boven in een spannende wedstrijd die met een punt verschil beslist werd. 

Samen met twee veldloopteams, twee handbalteams en een tennisteam die zich al eerder geplaatst hebben, reizen de softballers op vrijdag 9 juni af naar Amsterdam voor de finales van de Olympic Moves. 

     


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.