U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Kegelroof toernooi Raamsdonksveer
Bericht geplaatst op: 2-2-2017De BSM-leerlingen uit havo 5 van het Dongemond College in Raamsdonksveer organiseren op 8 februari een toernooi voor de basisscholen uit alle omliggende gemeentes.

Bewegen, sport en maatschappij (BSM) is een vak op het Voortgezet Onderwijs. De nadruk ligt bij BSM niet alleen op sportieve kwaliteiten, maar ook op tactisch inzicht en sociale aspecten van sporten en bewegen. Hierdoor zijn de leerlingen gemotiveerd om wat te doen voor de jeugd in de omgeving wat resulteert in de organisatie van dit kegelrooftoernooi (trefbalvorm waarbij ook tactisch inzicht is vereist).

De BSM-leerlingen gaan er mede voor zorgen dat de middag uitdagend, sportief en natuurlijk heel erg gezellig wordt! Wat maakt de middag nóg leuker? Precies, de gezellige supporters! Kom langs en moedig de leerlingen aan, we hebben een mooie tribune waarop iedereen plaats kan nemen. 

Het toernooi vindt plaats op woensdag 8 februari van 14:30 uur tot 16:45 uur in de sporthal van het Dongemond college in Raamsdonksveer.

Wees erbij en mis de sportiviteit, uitdaging en gezelligheid niet! 


BSM-leerlingen (met rode shirtjes) organiseren het toernooi.Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.