U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Samenwerking Stichting TopTutors
Bericht geplaatst op: 26-1-2017Het Dongemond college is een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken.

Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied. 

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honours Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles te geven. Zo kan ook jij profiteren van dit netwerk!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde ‘managing tutor’. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op het Dongemond college ben ik dat, Bart van Rijn. Ik ben zelf vorig jaar geslaagd voor het vwo, en ik studeer nu Dierwetenschappen aan Wageningen University. Aangezien ik zo’n mooie tijd heb gehad op het Dongemond, en er met een mooi cijfer weg ben mogen gaan, leek het me leuk om middels deze baan mijn steentje bij te dragen aan het verdere succes van het Dongemond en haar leerlingen. 

Dus ben je een bovenbouwleerling op havo/vwo en ben op zoek naar betaalbare bijles van een student die zelf ook op het Dongemond college heeft gezeten, ga dan naar www.toptutors.nl en meld je aan via het ‘online inschrijfformulier’, onder het kopje ‘ik wil bijles’.  Om de lessen betaalbaar te houden hanteren we een tarief van slechts 15 euro per uur, ongeacht of je maar een paar bijlessen wilt of heel het jaar door. 
 
Voor meer informatie kun je me altijd een mailtje sturen, bartvanrijn@toptutors.nl
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.