U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Samenwerking Stichting TopTutors
Bericht geplaatst op: 26-1-2017Het Dongemond college is een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken.

Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de boeken, en geven allemaal bijles in hun interessegebied. 

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honours Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de meest geschikte studenten bereikt kunnen worden om bijles te geven. Zo kunt u ook profiteren van dit netwerk!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde ‘managing tutor’. Dit is degene waar u terecht kunt met algemene vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van uw bijlesbehoefte. Op het Dongemond college ben is dat Hannah de Bruijn. Een geneeskunde student aan de universiteit Leiden, die na het afronden van haar VWO begonnen is met bijles geven. Hannah: "het koppelen van de juiste tutor aan de juiste leerling is belangrijk. Bijlessen kunnen leerzaam en leuk zijn." 

Kosten
Bijlessen kosten 17,50 euro per klokuur en een eenmalige bijdrage van 15,00 euro aan administratiekosten per schooljaar. U zit niet vast aan pakketten en/of abonnementen, zodat u alleen betaalt voor de bijlessen die daadwerkelijk zijn afgenomen.   

Aanmelden
Voor meer informatie gaat u naar www.toptutors.nl/ik-wil-bijles. Direct aanmelden kan via het online inschrijfformulier, waarbij u locatie Raamsdonksveer selecteert. Voor verdere vragen kunt u een mail sturen naar hannahdebruijn@toptutors.nl .


Terug