U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Sportstimuleringsproject
Bericht geplaatst op: 26-5-2016Afgelopen twee weken hebben de brugklassen van zowel Raamsdonksveer als Made deelgenomen aan het sportstimuleringsproject in het kader van het project “actieve leefstijl”. 

In december was het eerste blok van het project en nu is de start van het tweede blok. Dit tweede blok is  begonnen met het sportstimuleringsproject, vervolgens wordt er weer aandacht in de verschillende lessen aan actieve leefstijl besteed om daarna af te sluiten met de sportdag.

Van tevoren mochten alle leerlingen zelf hun keuze voor de training maken. Er was keus genoeg; van bootcamp tot fitness en voetbal tot badminton, maar ook karate en (tafel)tennis. Veel sportverenigingen uit de buurt hadden hiervoor belangeloos een training en trainer aangesteld om een aparte training aan het Dongemond te geven. Gymdocenten en een aantal andere docenten hebben de trainingen bezocht, waarvoor dank! Te zien waren alleen maar gezellige, leuke, goede en sportieve trainingen. Dit kwam natuurlijk ook door de inzet van de leerlingen, waarvoor ook dank!

De reacties waren positief van zowel beide kanten. Zelfs op tweede Pinksterdag waren leerlingen bereid om een bootcamptraining te volgen. Het doel van dit project is om de leerlingen en kennis te laten maken met een nieuwe, andere sport  maar vanuit de vereniging ook om misschien zo aan nieuwe leden te komen.

Al met al een geslaagd project. In Raamsdonksveer was dit de eerste keer en in Made loopt het al een tijdje, maar in  beide gevallen gaan we er volgend jaar zeker mee door. 

          Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.