U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Aanmeldingsavonden
Bericht geplaatst op: 3-3-2016Op dinsdag 8 en donderdag 10 maart kunnen ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 van de basisscholen in onze regio hun kind  aanmelden op onze school. In de gehele regio Breda is afgesproken dat ouders/verzorgers bij deze aanmelding de volgende zaken op papier meebrengen: 

  1. Een volledig ingevuld aanmeldingsformulier.In de BOVO-regio Breda is de afspraak dat het schooladvies bestaat uit een diplomaperspectief (enkelvoudig) en een plaatsingsadvies (mag dubbel advies zijn).
  2. Het overstapdossier (incl. eventuele bijlagen) van de basisschool;
  3. Een kopie van een ID-bewijs waar in ieder geval het Burgerservicenummer (BSN) of Onderwijsnummer van de leerling zichtbaar is;
  4. Eventueel een door de basisschool afgegeven apart formulier met daarop het schooladvies. 

Na de aanmelding voeren de basisscholen in het digitale dossier van de leerling de juiste VO-school in (BRINnummer) en vervolgens kan het Dongemond college de gegevens van de basisscholen digitaal ophalen en controleren met de op papier verstrekte gegevens. De reden waarom u alles dit jaar nog op papier mee moet nemen is dat bij de digitale overdracht is gebleken dat niet alle gegeven op juiste wijze overkomen. 

Klik hier voor meer informatie over Aanmelden op het Dongemond college.Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.