U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Rappen tegen pesten
Bericht geplaatst op: 29-2-2016Op dinsdag 1 maart gaan de brugklasser van de unit vmbo battelen met elkaar tijdens de jaarlijkse rapwedstrijd. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van pesten.

Onder begeleiding van twee rappers volgden de leerlingen een workshop rappen. Daarna is de klas aan de slag gegaan met het maken van een rap over pesten. Op dinsdag 1 maart staan zes leerlingen van iedere klas tegenover elkaar op het podium voor de rapbattle. 

Er zijn twee prijzen te winnen: de publieksprijs en de prijs voor de beste rap. Ouders en leerlingen kunnen op deze avond voor de publieksprijs via hun mobiele telefoon hun stem uitbrengen op de acts. Bij het toekennen van de publieksprijs wordt gekeken naar kleding en uitstraling.  

Een professionele jury bestaande uit Bamber Delver (oprichter Stichting Kinderconsument), Bert van den Kieboom (wethouder gemeente Geertruidenberg), Martin van den Kieboom (directeur unit vmbo Dongemond college) en Susanne van Rootselaar (anti-pestcoördinator unit vmbo Dongemond college), kiest de beste rap. 

De avond start om 18.45 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis voor ouders/verzorgers, maar zij dienen zich wel van tevoren bij de mentor van hun zoon/dochter aan te melden.
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.