U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Dongemond college scoort hoge ogen bij veldlopen
Bericht geplaatst op: 26-2-2015Tijdens de voorronde veldlopen in aanloop naar het Nederlands kampioenschap voor scholieren heeft het Dongemond college meegedaan in alle categorieën.

Een meisjes- en jongensteam van klas 1, klas 2, klas 3 en schoolteams jongens en meisjes deden een gooi naar een plaatsing voor de finale op 5 juni in Amsterdam.

Deze voorronden werden gehouden in het atletiekstadion en de nabije bossen in Nijmegen. Om 8 uur vertrok een bus met 50 lopers richting het stadion. Het was een donkere dag met af en toe wat druilerige regen. Ook was het bijzonder fris. Toch deerden dat de lopers niet! Er werd met volle overtuiging en veel inzet gestreden om de ereplaatsen. Er deden erg veel deelnemers mee. Vooral bij de onderbouw waren wel 150 deelnemers per categorie.

Door de tomeloze inzet wist het Dongemond college enkele mooie prijzen te verschalken. Bij de jongens klas 2 werd een mooie tweede plaats behaald als groepsprijs.
Goed gedaan jongens! Zeker Stan Schipperen uit Dussen van klas A2t2 wist de hoogste plaats op het ereschavot te bereiken. Een finale plaats naar Amsterdam zit er zeker in.
De meiden van klas 3 wisten met zijn zessen een mooie vijfde plaats als groepsprijs in de wacht te slepen. Hiervoor moeten we nog even afwachten of we een retourtje Amsterdam kunnen bestellen.

We kunnen dus terugkijken op een geslaagd en mooi toernooi!

Bas van der Ven en Anton Krols, begeleiders


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.