U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Leerlingbegeleiding unit vmbo
Bericht geplaatst op: 23-10-2015Op de unit vmbo starten na de herfstvakantie twee nieuwe leerlingbegeleiders.

Na jaren van grote inzet en deskundigheid heeft de heer Van Lienden om persoonlijke redenen besloten om zijn taak als leerlingbegeleider per 1 november 2015 neer te leggen. 

Ter invulling van de ontstane leemte binnen onze ondersteuningsstructuur is gekozen voor een interim oplossing waarbij twee collega’s de taak gaan overnemen: mevrouw. D. Kamp, afgestudeerd psychologe, al enkele jaren op onze unit werkzaam binnen de ondersteuning en de heer Y. van Brummelen met de nodige pedagogische ervaring als docent maar zeker ook met coachende begeleiding binnen pitstop. Hieronder stellen zij zich aan u voor.Mijn naam is Dorette Kamp en ik zal vanaf 2 november samen met Yuri van Brummelen de leerlingbegeleiding gaan doen voor de unit Vmbo in Raamsdonksveer. Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma Toegepaste psychologie behaald. Gedurende deze opleiding heb ik me gespecialiseerd op het gebied van onderwijs en ontwikkeling. Dit heb ik o.a. gedaan door stage te lopen op het Dongemond college Raamsdonksveer als sociale vaardigheid (SOVA)- en faalangstreductie(FRT)  trainer en leerlingbegeleider.  Op dit moment verzorg ik nog steeds de SOVA en FRT. Ik ben blij dat ik na de herfstvakantie ook weer het stukje leerlingbegeleiding mag gaan oppakken.


Mijn naam is Yuri van Brummelen en na de herfstvakantie ben ik samen met Dorette Kamp leerlingbegeleider op de unit VMBO van het Dongemond college in Raamsdonksveer. Daarnaast blijf ik docent LO en begeleider van het project PITSTOP. Op het Dongemond college geef ik vooral gymles aan basis en kader klas 3 en 4 en ik begeleid samen met mevrouw Rehm de PITSTOP-leerlingen. Dat is een project waarin vooral leerlingen zitten die wat meer structuur en sturing nodig hebben. Vanuit die functie heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van leerlingen. De verwachting is dat die ervaring goed van pas gaat komen binnen de leerlingbegeleiding. Na de herfstvakantie beginnen Dorette en ik samen aan deze mooie uitdaging. Wij hebben er erg veel zin in!Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.