U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Verkiezing MR
Bericht geplaatst op: 6-10-2015Geachte ouders/verzorgers, 

De medezeggenschapsraad (mr) van onze school is op zoek naar kandidaten voor de oudergeleding van de mr. Doordat de zittingstermijn van één ouder verstreken is en één ouder de raad heeft verlaten omdat hij geen kind meer op school heeft, zijn er twee vacatures in de oudergeleding. 
Een mooie gelegenheid voor u als ouder/verzorger om zich kandidaat te stellen voor de oudergeleding van de mr.

De nieuwe zittingsperiode begint 1 november a.s. Er zijn gewoonlijk acht vergaderingen per jaar. De mr brengt advies uit (adviesrecht) en beslist mee (instemmingsrecht) over allerlei zaken op het Dongemond college. De ouders/verzorgers in de mr maken per bijgewoonde vergadering van de mr aanspraak op een onkostenvergoeding.

Wilt u meer weten over medezeggenschap in het onderwijs dan kunt u terecht op www.infowms.nlAls u meer wilt weten over de medezeggenschapsraad op het Dongemond college dan kunt u contact opnemen met de secretaris, de heer C.L. Vos (cvos@dongemondcollege.nl).

U kunt zich kandidaat stellen door per e-mail bij de secretaris uw belangstelling kenbaar te maken vóór vrijdag 23 oktober. Wilt u zo vriendelijk zijn bij de aanmelding een stukje te voegen, waarin u zich voorstelt aan de stemgerechtigden en duidelijk maakt waarom u een geschikte kandidaat bent.

Met vriendelijke groet,

C.L. Vos, secretaris mr
Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.