U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Eerste schooldag unit vmbo
Bericht geplaatst op: 20-7-2015De eerste schooldag van het nieuwe schooljaar is op maandag 31 augustus 2015. Om 11.20 uur worden de leerlingen van klas 2 t/m 4 op school verwacht. 

De leerlingen starten het 4e lesuur bij de mentor. Vanaf het 5e lesuur zullen de lessen volgens het rooster verlopen (behalve de klassen 3 GT). De leerlingen van klas 2 en 4 dienen de boeken bij zich te hebben voor de vakken vanaf het 5e lesuur. 

De leerlingen van klas 3 GT vmbo Raamsdonksveer hebben op maandagmiddag een introductieprogramma. Deze  introductie heeft tot doel de leerlingen kennis te laten maken met hun klasgenoten en de mentoren. Omdat e.e.a. buiten school plaatsvindt worden de leerlingen met de fiets op school verwacht. Neem ook sportspullen mee, er zit ook een sportief onderdeel in het programma. Verdere informatie betreffende deze middag ontvangt de leerling maandag het 4e uur van de mentor. Vanaf dinsdag 1 september 2015 starten  de lessen weer volgens rooster. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met dhr. P. van der Sluijs, teamleider 1-2 GT of dhr. J. Mol,  teamleider klas 3-4 GT.


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.