U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

MVO-prijs Geertruidenberg 2015
Bericht geplaatst op: 2-2-2015Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Geertruidenberg beloont ondernemers die een voortrekkersrol op het gebied van MVO innemen. Ook het Dongemond college vindt duurzaam bezig zijn belangrijk. Zo voldoet het programma van Taal, Cultuur en Maatschappij aan de eisen van het UNESCO scholennetwerk. In de projecten van UNESCO-scholen staan vier thema’s centraal: vrede en mensenrecht, wereldburgerschap, intercultureel leren en duurzaamheid. 

Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe bedrijven mee kunnen doen aan de MVO-prijs. Je kunt je eigen bedrijf of een ander bedrijf opgeven, tot en met 22 maart aanstaande. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 4 juni 2015. 
 
De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Geertruidenberg noemen. Na de selectieronde door een deskundige jury kunnen alle inwoners uit de regio, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen. Uiteindelijk kiest de jury aan de hand van bedrijfsbezoeken aan de drie finalisten de winnaar uit. 

De jury van de MVO-prijs Geertruidenberg 2015 bestaat uit Louis de Wit van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG), Cees van Gelderen van Rabobank Amerstreek, Nelly Frölich van Millenniumwerkgroep Geertruidenberg, Sander van den Heijkant van ZLTO en Annelies Wallert, directeur unit havo/vwo van het Dongemond College. 


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.