U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Olympic Moves: veldvoetbal meiden
Bericht geplaatst op: 18-5-2015In april vertrokken we met een bus vol meiden naar de voorronde veldvoetbal van Olympic Moves in Gemert. We waren present met drie teams. Klas 1, klas 3 en het schoolteam.

Klas 1 en klas 3 hebben zich goed verdedigd tegen andere scholen, maar is het niet gelukt door te komen naar de halve finales. Wel konden zij terugkijken op een leuke zonnige en sportieve middag onder leiding van coach Michelle Gorka.

Het schoolteam had daarentegen wel succes. Zij werden gedeeltelijk eerste en mochten door naar de halve finale. Daar werd het spannend. Dongemond voetbalde beter maar wist niet te scoren. De halve finale eindigde met een gelijkstand, wat leidde tot strafschoppen (zenuwslopend!).

De meiden kregen steun van klas 1 en 3. Helaas zat het geluk niet mee. Een loeiharde knal kwam tegen de onderkant lat en stuitte volgens toekijkende teams over de doellijn. De scheidsrechters keurden hem echter af. Op dit moment was het natuurlijk jammer dat ze hier in Nederland alleen in de Kuip de doellijntechnologie hanteren. 

De meiden waren sportief en namen hun verlies. De volgende wedstrijd om plaats 3-4 werd met gemengde gevoelens gespeeld, wat uiteindelijk resulteerde in een vierde plaats. Een knappe prestatie maar erg jammer dat het met deze talenten niet is gelukt om door te gaan naar de landelijke finales!
 
Al met al kijken we terug op een leuke en sportieve dag.
 
Sportieve groeten,
Minke de Jong
Docent LO


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.