U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Compliment voor voetbalteam
Bericht geplaatst op: 16-4-2015Op vrijdag 10 april werd in Drunen bij RKDVC de voorronde veldvoetbal voor jongens gehouden. Het Dongemond college was met drie teams vertegenwoordigd. Klas 1, klas 3 en een schoolteam. Het was een prachtige zonnige dag waarbij er ook nog eens met wisselend succes gepresteerd werd. Geen van de drie teams is door naar de finale in Amsterdam maar het grootste compliment kregen wij van de organisatie. Ons zeer sportieve en nette gedrag viel erg op in vergelijking met andere scholen. Alle jongens daarvoor de complimenten!

Bijzonder veel dank gaat uit naar de begeleiders van klas 1 en klas 3: Wessel van Steen en Yaël Rullens uit de vierde klas vmbo. Deze echte sportmannen hebben de eersteklassers fantastisch gecoacht en begeleid. Helaas geen goede resultaten maar de sportiviteit en gezelligheid spatten er vanaf. Knap hoor Wessel en Yaël! Ook de begeleider van klas 3, Thomas Habraken, enorm bedankt. Thomas loopt momenteel stage bij LO. 

Op onderstaande foto is het schoolteam te zien dat zojuist een 0-1 overwinning in de allerlaatste seconde eruit sleepte. Matchwinnaar Jurre is te zien op de bovenste rij, tweede van links.

Alle voetballers bedankt voor een super gezellige dag!

Sportieve groeten, 
Yuri van Brummelen
Docent LO


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.