U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Olympic Moves: hockey klas 3-4 havo/vwo
Bericht geplaatst op: 16-4-2015Op donderdag 2 april vonden in Vught, bij hockeyclub M.O.P, de regionale finales hockey klas 3-4 plaats. Zowel de jongens als de meisjes speelden een enkele competitie. Iedere wedstrijd duurde 35 minuten.

Het spits werd afgebeten door de jongens. Zij moesten direct twee wedstrijden achter elkaar spelen. De eerste wedstrijd was het nog even zoeken naar elkaar, maar er werden voldoende kansen gecreëerd, waaronder zes strafcorners. Helaas bleven deze onbenut. De tegenstander, het Beekvliet, kreeg twee kansen en wist er één te verzilveren. Erg jammer want daardoor werd de eerste wedstrijd met 0-1 verloren. De andere wedstrijden waren onze jongens helemaal op stoom. Winst met 6-0, 6-1 en 2-1. Helaas heeft de eerste wedstrijd ze de kop gekost. Gelijke stand met het Beekvliet, een veel beter doelsaldo, maar toch niet door. Volgens de regels van Olympic Moves gaat onderling resultaat voor het doelsaldo. Erg jammer, maar ondanks dat mogen de heren super trots zijn op wat ze deze dag gepresteerd hebben!

Voor de meisjes wisten we van te voren al dat het iets lastiger zou gaan worden. Waar de jongens met een nagenoeg vast hockeyteam speelden, was het bij de meisjes één groot mixteam. Ondanks dat hebben de meiden gestreden voor wat ze waard waren. Er werd één wedstrijd gewonnen en de andere wedstrijden werden met steeds één doelpunt verschil verloren. Erg jammer, maar ook de meiden hebben een leuke dag gehad. Toppertjes!


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.