U bent hier:   Made > Home Made
  |  Inloggen

Article Details

Overstap naar Magister 6
Bericht geplaatst op: 6-1-2015Op 9 januari gaan leerlingen en ouders overstappen op Magister 6. Dit is een wezenlijk andere Magisterversie, niet alleen qua uiterlijk. Het belangrijkste verschil is dat deze versie op elk apparaat werkt: dus pc/laptop, tablet en smartphone. Onafhankelijk van welk systeem u gebruikt, zolang u internetverbinding hebt. Bij het overgaan op Magister 6 behoudt u en uw zoon/dochter gewoon de bestaande inloggegevens.

Waarom naar Magister 6?

  • Magister 6 kan op alle pc’s/laptops/tablets en telefoons gebruikt worden. Eigenlijk alles waarop internet werkt.
  • Dat betekent dat ook dat u vanaf dan met uw ouderaccount op tablet of telefoon gegevens van hun kind(eren) kunt inzien. Dat was voorheen niet mogelijk.
  • Meta (de app voor leerlingen) is niet meer nodig.

Aangezien Meta regelmatig niet goed synchroniseerde met Magister, zijn we blij dat deze app niet meer nodig is. De apps Meta en Mata worden in de weken na 9 januari gedeactiveerd! Zorg dus dat u Magister 6 alvast in uw favorieten hebt staan vóór 9 januari.

Alle apparaten
Alle apparaten kunnen met Magister 6 overweg, dus ten overvloede: leerlingen/ouders met een Blackberry of een Windows Phone kunnen nu ook Magister inzien. Linux en Google Chrome Book gebruikers kunnen vanaf nu ook gewoon Magister gebruiken.

Wat gaat er veranderen?
Op 9 januari wordt Magister 5 naar Magister 6 omgezet tussen 10:00 en 11:00 uur.

De URL verandert (en dus ook de inlogknop op de website). De nieuwe URL wordt: https://dongemond.magister.net 

U kunt dus alvast dit nieuwe internetadres noteren of in uw favorieten zetten op pc/tablet/telefoon. 

Handleiding
Aangezien Magister 6 er anders uitziet en in sommige gevallen ook anders werkt, zal er een handleiding voor Magister 6 op de website geplaatst worden in de week voor de overstap.


Terug

Er is een fout opgetreden. Error: Unable to load the Article Details page.