U bent hier:   Algemeen > Home
  |  Inloggen

Article Details

Update Coranavirus
Bericht geplaatst op: 12-3-2020Dit betekent dat mensen met verkoudheidsklachten en/of andere milde gezondheidsklachten thuis moeten blijven en sociale contacten moeten vermijden. Evenementen met meer dan 100 personen worden in geheel Nederland afgelast. Vooralsnog blijft het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het MBO open omdat de maatschappelijke ontwrichting bij het sluiten van scholen groot is. Vandaag is er echter nog een extra overleg over het onderwijs.  

Wat betekent dit alles voor het Dongemond college.

1. De school blijft open en de lessen en de schoolexamens gaan zoveel als mogelijk door. Als je dus geen gezondheidsklachten hebt, kom je gewoon naar school. Wij laten de lessen doorgaan indien mogelijk maar het zal duidelijk zijn dat wij niet alle lessen die uitvallen kunnen opvangen. Het door laten gaan van de schoolexamens heeft prioriteit.

2. Alle bijeenkomsten op school met circa 100 mensen en alle excursies tot en met 31 maart worden afgelast.

 

Het is op dit moment niet duidelijk of de werkweken die zijn gepland na 31 maart doorgaan. Komende week nemen we een beslissing over de werkweken. 

Ten aanzien van de afwikkeling van de schoolexamens verwachten we dat het ministerie in overleg met de VO-raad nog met extra berichtgeving komt. 

Wij zullen eventuele nieuwe en/of aanvullende maatregelen snel op deze website plaatsen en waar nodig ouders per email informeren.

 

Namens directie en college van bestuur

Drs. G.A.A.M. Steenbakkers                                     


Terug