U bent hier:   Algemeen > Home
  |  Inloggen

Article Details

Update Coranavirus
Bericht geplaatst op: 9-3-2020Een aantal leerlingen was in eerste instantie wel aanwezig, maar is naar huis gestuurd omdat zij klachten hadden zoals genoemd door het RIVM. Wij hebben aangegeven dat we als school de adviezen van het RIVM volgen en doen dat dan ook. Dit betekent dat wij leerlingen naar huis sturen bij hoesten, verkoudheid of koorts.

Morgen start een nieuwe periode van schoolexamens en we begrijpen dat een aantal leerlingen en ouders/verzorgers zich zorgen maakt over deze schoolexamens. We hebben besloten dat de schoolexamens voor zover wij nu kunnen beoordelen allemaal gewoon doorgaan. Daarnaast zorgen wij dat er extra dagen worden ingeroosterd voor leerlingen die, als gevolg van het feit dat zij niet naar school mogen, niet kunnen deelnemen aan de geplande schoolexamens. Als daar meer over bekend is, publiceren wij dit op de nieuwspagina van de betreffende unit. Uiteraard informeren we ook onze leerlingen hierover.

Berichten over het Coronavirus volgen elkaar snel op in de media. Bij het Dongemond college volgt een speciaal ingericht team de ontwikkelingen. Indien er iets nieuws te melden is dat gevolgen heeft voor het beleid van onze school dan geven wij dat direct aan op deze nieuwspagina. Wij verzoeken ouders dan ook om deze nieuwspagina te blijven volgen.

    

Namens directie en college van bestuur

Drs. G.A.A.M.  Steenbakkers


Terug