logo
beheerders   |   disclaimer   zoeken
Unit Made
U bevindt zich op het aparte webgedeelte van de Unit Made. Hier vindt u alle aan deze Unit gerelateerde informatie. 

Om gebruik te maken van Magister, verslagen van klankbordgroepen e.d. te lezen of om de foto's op deze website te bekijken, dient u zich eerst aan te melden op de Dongemond college Databank. Klik hier om direct naar de Databank te gaan.
Laatste nieuws en mededelingen
21-1-2015
Ook dit jaar wordt er weer een schoolbrede informatieavond voor ouders/verzorgers over mediawijsheid georganiseerd op onze school. Deze avond vindt plaats op woensdag 28 januari a.s. in de aula van de unit vmbo (Collegeweg 1, Raamsdonksveer). Graag nodigen wij u uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De avond zal beginnen om 19.30 uur en om ca. 21.30 uur afgesloten worden. Het thema van deze avond is: (Cyber)pesten en ‘roddel-apps, hoe gaan we hiermee om?
lees meer »
9-1-2015

Beste ouders van onze vmbo-leerlingen (Raamsdonksveer),
Voor het geval u in de nieuwe Magister 6 uw afspraak voor de ouderavond van 13 januari nog wilt opzoeken of bekijken, is het handig om te weten dat de gegevens van de ouderavond op een andere plaats staan dan voorheen.


lees meer »
6-1-2015

Vanaf vrijdag 9 januari 2015 gaan leerlingen en ouders gebruik maken van Magister 6. Magister 6 ziet er anders uit, maar u blijft nog steeds dezelfde gegevens zien, zoals cijfers, absenties, huiswerk  en dergelijke. Ouders/leerlingen kunnen alleen nog inloggen via de inlogbutton op de website. Deze zal a.s. vrijdagochtend gewijzigd worden.


lees meer »
4-12-2014

De roosters van de ouderavonden voor onze locaties in Raamsdonksveer (vmbo en havo-vwo) en Made zijn beschikbaar. Ouders kunnen via Magister zien welke afspraken er ingepland zijn.

Roostermakers Dongemond college26-11-2014
Wil jij aan de slag met leuke wetenschap- en techniekactiviteiten? Dat kan! Er zijn super veel mogelijkheden. Wat dacht je van een DJ battle, robots bouwen of spannende chemische proefjes? Zelf metaal bewewerken of op bezoek gaan bij een bedrijf? Op TechFinder vind je het totale aanbod van wetenschap- en technologieactiviteiten en lesmaterialen. Meer weten? Download dan hier de folder!