logo
beheerders   |   disclaimer   zoeken
Unit Made
U bevindt zich op het aparte webgedeelte van de Unit Made. Hier vindt u alle aan deze Unit gerelateerde informatie. 

Om gebruik te maken van Magister, verslagen van klankbordgroepen e.d. te lezen of om de foto's op deze website te bekijken, dient u zich eerst aan te melden op de Dongemond college Databank. Klik hier om direct naar de Databank te gaan.
Laatste nieuws en mededelingen
5-10-2014
Geachte ouders/verzorgers, de medezeggenschapsraad (mr) van onze school is op zoek naar kandidaten voor de oudergeleding van de mr. Doordat de zittingstermijn (twee jaar) van twee ouders is verstreken en één ouder de raad verlaat, omdat zij geen kind meer op school heeft, zijn er drie vacatures in de oudergeleding.
lees meer »
17-9-2014
De laatste tijd bereiken ons berichten dat ouders/verzorgers problemen hebben met het opstarten van Magister omdat Silverlight niet goed werkt. U kunt de oplossing voor dit probleem hier vinden.

29-8-2014
Beste ouders/verzorgers, de ics-bestanden waarmee u de jaarplanning onder andere in uw Outlook en Windows Live Mail kunt inlezen, zijn vanaf heden hier te downloaden.

16-8-2014

Omdat er nogal wat vragen zijn over het inloggen in Magister, het volgende: er bestaan verschillende mogelijkheden om de gegevens van uw kind in te zien (onder andere het rooster)...lees meer »
6-7-2014
De besturen van de basisscholen van het SKOD (Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen,  van de stichting Uniek en van het Dongemond college starten in het schooljaar 2014-2015 met de “DOE KLAS”. Dit nieuwe project is een logisch vervolg van een eerder initiatief “ DE ACHT PLUS KLAS”. 


lees meer »

Weekagenda