logo
beheerders   |   disclaimer   zoeken
Unit Made
U bevindt zich op het aparte webgedeelte van de Unit Made. Hier vindt u alle aan deze Unit gerelateerde informatie. 

Om gebruik te maken van Magister, verslagen van klankbordgroepen e.d. te lezen of om de foto's op deze website te bekijken, dient u zich eerst aan te melden op de Dongemond college Databank. Klik hier om direct naar de Databank te gaan.
Laatste nieuws en mededelingen
6-7-2014
De besturen van de basisscholen van het SKOD (Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen,  van de stichting Uniek en van het Dongemond college starten in het schooljaar 2014-2015 met de “DOE KLAS”. Dit nieuwe project is een logisch vervolg van een eerder initiatief “ DE ACHT PLUS KLAS”. 


lees meer »
30-6-2014

De foto's van de diploma-uitreikingen van de units vmbo en Made zijn inmiddels op de website geplaatst. Hiervoor hoeft NIET ingelogd te worden. De foto's zijn te bekijken door naar de gewenste unit pagina te gaan en vervolgens te klikken op Unit in Beeld > Fotoalbum 2013-2014. Deze foto's kunnen om privacy-redenen niet gedownload worden. Alle ouders/verzorgers van onze geslaagde leerlingen ontvangen nog deze week een mail met een link naar ons DropBox-account, waar de foto's wel gedownload kunnen worden. De foto's van de unit havo/vwo worden zo snel mogelijk geplaatst.26-6-2014
Het Dongemond feliciteert alle geslaagden en is zeer trots op het hoge slagingspercentage. Meer dan 97% van onze examenkandidaten is geslaagd en uniek is dat op onze unit vmbo in Raamsdonksveer ALLE leerlingen van ALLE afdelingen zijn geslaagd. Op de volgende pagina vindt u een overzicht van de slagingspercentages per afdeling.
lees meer »
12-6-2014

Tot vanmiddag hebben veel leerlingen (en natuurlijk ook hun docenten) in spanning gezeten; wel of niet geslaagd? Inmiddels is iedereen op de hoogte gesteld. Een overzicht van alle geslaagde leerlingen is hier te vinden. Alle geslaagde leerlingen, van harte gefeliciteerd! De leerlingen die een herexamen moeten doen, wensen we natuurlijk heel veel succes!28-5-2014

Om het predicaat ‘technasiumschool’ te mogen voeren wordt periodiek een audit uitgevoerd door een onafhankelijke, externe auditor in opdracht van de Stichting Technasium. Op 23 mei hebben we bezoek gehad van een auditteam.


lees meer »

Weekagenda
9-7-2014 Boeken inleveren