logo
beheerders   |   disclaimer   zoeken
Unit Made
U bevindt zich op het aparte webgedeelte van de Unit Made. Hier vindt u alle aan deze Unit gerelateerde informatie. 

Om gebruik te maken van Magister, verslagen van klankbordgroepen e.d. te lezen of om de foto's op deze website te bekijken, dient u zich eerst aan te melden op de Dongemond college Databank. Klik hier om direct naar de Databank te gaan.
Laatste nieuws en mededelingen
4-12-2014

De roosters van de ouderavonden voor onze locaties in Raamsdonksveer (vmbo en havo-vwo) en Made zijn beschikbaar. Ouders kunnen via Magister zien welke afspraken er ingepland zijn.

Roostermakers Dongemond college2-12-2014
John, je stem zal niet meer schallen door de gangen van het Dongemond college en 013 zal leeg zijn zonder jou. Aan het einde van je leven heb je ons een les meegegeven, die ons allen zal bijblijven: van geen opgeven willen weten, het hoofd fier overeind houden en de toekomst vol vertrouwen tegemoet blijven treden.
lees meer »
26-11-2014
Wil jij aan de slag met leuke wetenschap- en techniekactiviteiten? Dat kan! Er zijn super veel mogelijkheden. Wat dacht je van een DJ battle, robots bouwen of spannende chemische proefjes? Zelf metaal bewewerken of op bezoek gaan bij een bedrijf? Op TechFinder vind je het totale aanbod van wetenschap- en technologieactiviteiten en lesmaterialen. Meer weten? Download dan hier de folder!

24-11-2014

Vrijdag 21 november 2014 is voor de debatclub de dag van het jaar. De Lions jongerendebatwedstrijd wordt gehouden, en natuurlijk nemen we weer deel aan deze wedstrijd tussen het Oelbertgymnasium, het Mgr. Frenckencollege en het Dongemond college.


lees meer »
20-11-2014

Kom naar de open avond in Made op 30 januari 2015 van 16.00 uur tot 20.00 uur of bezoek het Dongemond college (Raamsdonksveer en Made) op 31 januari 2015 tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Proef de sfeer en kom erachter wat het Dongemond bijzonder maakt!


lees meer »